Rustik Mutfaklarda Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Noktalar

Bir dekorasyonda, evin dekorasyonunun diğer bir parçası kadar mutfakta olduğu gibi, özellikle de tabanıyla ahşap, taş veya demir gibi malzemeleri bulabiliyoruz.  Mutfağınızın en seçkin parçalarını ve mobilyaları seçerken bu noktayı unutmayın.

Günümüzde çimento ile yapılan birçok mutfağın tasarımlarını görmek mümkündür. Bir dokunuşla  bir mutfağı daha güncelleştirmek istiyorsanız hesaba katmak için bir seçenektir, ancak çok soğuk görünmemesi için düzgün bir şekilde birleştirilmesi gerekir.

Bir mutfağın rustik olması, en doğal renklere odaklanmak zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor: kahverengileşmiş ışınlar ve griler, ancak küçük mutfaklardan bahsedecek olursak, odaya daha fazla ışık getirecek olan rustik bir beyaz mutfağı seçebiliriz.

Duvar kaplaması çok moda ve rustik tarzı için mükemmeldir. Taşı taklit eden bir kaplama seçin, rustik mutfaklar için mükemmel bir etki elde edersiniz. Tipik fayansları da kullanabilirsiniz, sonuç çok iyi olur.

Rustik mutfaklar sıcak renklerden yoksun olamaz. Rustik bir beyaz mutfak seçerseniz, yeryüzü tonlarında bir miktar element içermeniz gerektiğini unutmayın.

Rustik mutfak aksesuarlarını düşünerek, en uygun olan ahşap, özellikle bu aksesuarlar çıplak gözle görülecekse. Bu konuyu takıntılı kılma, sonra çoğu birbirini görmez ve çekmecelerde ve dolaplarda kalırlar.